Wil jouw organisatie ook betere teams?

Een op maat gemaakte online training over Teamcoachen?

Welke opties zijn er?

SPREKER MET PASSIE, KENNIS VAN ZAKEN EN DÈ TEAMCOACH EXPERT

Floor komt graag spreken op jouw event of bij jouw organisatie. Ze ontwerpt altijd inspirerende en interactieve talks die mensen in beweging zetten. Thema’s waar ze met passie over spreekt zijn: de kracht van de groep, leiderschap in teams, hoe je verandering realiseert en zelfsturende teams bouwt. Maar ook over het belang van een mindset en hoe je dromen werkelijkheid laat worden. Haar eigen leven op Ibiza is hier het grote voorbeeld van.

ervaring van anderen

Quote

“Dan zit je in suffe vergaderingen waar het alleen maar over de inhoud gaat, maar er van alles in de onderstroom gebeurt, maar niemand die zijn mond open trekt.”

NIET ALLEEN LIVE, OOK ONLINE

Spreken hoeft niet alleen live op een podium. Het kan ook online met een webinar of podcast uitzending. Luister hier naar 3 voorbeelden.

PODCAST TEAMCOACHEN, LICHT IN TEAMS

PODCAST GOEDE ENERGIE TERUG IN JE TEAM

PODCAST TEAMLEDEN IN THE SPOTLIGHT

“Het onderwerp teamcoachen is enorm complex. Wij zochten een expert op dit gebied. Onze wens was om dieper in te gaan op een aantal theorieën en praktijk ervaringen met elkaar uit te wisselen. Zo kwamen we bij Floor Daver terecht.

Inhoudelijk was de online sessie zeer interessant. Juist de combinatie tussen een stuk theorie en praktijk was enorm waardevol. De live Q&A gaf iedere deelnemer de mogelijkheid om zijn of haar eigen casus in te brengen. Floor is praktijkgericht, ongecompliceerd en energiek! 

Wat heeft het opgeleverd? Bezinning, reflectie, een dosis energie en praktische tips om morgen mee aan de slag te gaan. De reacties van de deelnemers waren onder andere: Interessant, leuk en leerzame sessie! Enorm veel dankbare deelnemers!“

Rosalie Peterse

Business Unit Manager Requirements, Ordina

Volg mij op social media

en blijf op de hoogte