Deze week krijg je een SUPERWAARDEVOLLE Dagboek van een Teamcoach van me.

Deze aflevering gaat erover dat je geen Teamcoach hoeft te zijn om te kunnen teamcoachen. Maar dat teamcoachvaardigheden wel superbelangrijk zijn om je rol als facilitator, consultant, procesbegeleider, leidinggevende, trainer, intervisiebegeleider of scrummaster te kunnen verdiepen. Zodat je van grotere toegevoegde waarde bent voor jouw teams, groepen en organisaties.

Ik vertel je over de theorie van de verschillende lagen in communicatie: INHOUD, PROCEDURE EN PROCES en waarom het zo belangrijk is die lagen te scheiden.

Kathy Perneel onderzoekt met mij hoe ze haar acquisitiegesprekken kan verbeteren.

Bekijk hieronder de video.

De aflevering is ook via Soundcloud te beluisteren.

Veel plezier ermee! Tot volgende week!

Wil jij met mij samenwerken? 
1. In juli, en daarna weer vanaf september (in augustus ben ik vrij) ga ik iedere week live in de besloten facebookgroep: Dagboek van een Teamcoach. Wil jij jouw teams verder helpen en heb je een vraag? Dan is dit de plek waar ik je live en geheel gratis coach.

2. Leer Teamcoachen – voor teamcoaches (trainers, managers, adviseurs) met 0-5 jaar ervaring:Je kunt HIER altijd een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij me aanvragen.

3. Teamcoachen Exclusief – voor senior consultants en ervaren leiders: start mei 2020Klik hier voor meer info en vraag een meteen 1 op 1 gesprek met mij aan om te onderzoeken of het programma bij jou past.

 

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 15 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 250 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 8000 professionals met haar blogs, vlogs en met posts op social media. Floor is mede-eigenaar en tevens HR manager en vasteTeamcoach van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.