als leider aan de top wil je voluit kunnen gaan en je compleet vrij voelen

zonder harder te werken, zonder afgewezen te worden.

3 geheimen om als leider aan de
top voluit te kunnen gaan. 

bekijk mijn masterclass

Jij bent leider aan de top of executive consultant/teamcoach en je wil je vrij voelen in je rol. In mijn masterclass ontdek je de 3 geheimen die dit mogelijk maken. Zodra je de video in z’n geheel hebt bekeken, heb je de sleutel in handen om voluit te kunnen gaan in je leiderschap, zodat je voortaan moeiteloos je team of organisatie in beweging krijgt, meer kunt gaan verdienen en je comfortabel voelt in iedere groep.

the truth is a vibration, it cannot be spoken. 

het is tijd om voluit
te gaan!

Higher Self Leadership is de beste manier om voluit te gaan in je leiderschap en je compleet vrij te voelen. Als Higher Self Leader sta je volledig open, zonder getriggerd te worden door wat anderen doen, zeggen of voelen. Je staat helemaal in je kracht, niet doordat je alles geeft, maar doordat je volledig laat zien wie je in essentie bent. Je bent in alignment. Hierdoor verdwijnt alle ruis, bewegen mensen mee en verandert de wereld om je heen. Als leider ben je woest aantrekkelijk voor je team of klanten zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ben je benieuwd naar mijn ideeën zodat jij Higher Self Leadership kunt toepassen? Vraag dan nu een claritycall met me aan.

“ik voel mij eindelijk vrij in mijn leiderschap”

“Teams zijn dankbaar dat ik ze begeleid en de aanvragen stapelen zich op. Belangrijker, ik voel me eindelijk vrij in mijn leiderschap, voorbij de methoden en technieken.”

Marlies (48)

Organisatieadviseur en executive (team)coach voor topmanagers in de publieke sector.

over floor

Als leider, opleider en executive teamcoach had ik het goed voor elkaar. Mijn leven liep op rolletjes en ik runde twee bedrijven met miljoenen omzet vanuit het zonnige Ibiza. Toen kwam corona. Onze family business in de reisbranche lag volledig op zijn gat. Alle angsten en onzekerheden over onze toekomst kwamen op mij af en ik zag het leven niet meer zitten. Waarom liet ik me zo pakken, wat had ik te verliezen?

Op een dag werd alles ineens heel helder, ik hoorde een stem. Het was de stem van mijn hogere zelf die zei: ga voluit, doe je ding en laat jezelf zien. Stop met jezelf klein houden, stap in je grootsheid en vertrouw erop dat je door naar mijn stem te luisteren het juiste pad volgt. Dat is wat ik ben gaan doen. En sindsdien stimuleer ik leiders in de top om hetzelfde te doen en voluit te gaan.